"Samen creëren we de beste versie van jouzelf!"

Door middel van een combinatie van energetisch werk als werk in gespreksvorm worden er krachtbronnen aangeboord die altijd al in je zaten, maar nu gebruikt kunnen worden om jouw doelen te bereiken! en uiteindelijk jou het leven te bieden waar jij van droomt

Binnen mijn coaching praktijk biedt ik verschillende soorten sessies aan, waarbij alles gericht is op jouw algehele fysieke en mentale welzijn. Het liefst werk ik in trajectvorm/ meerdere sessies omdat ik uit ervaring weet dat meerdere sessies jou echt! gaan helpen om daar te komen waar jij naar toe wilt. Maar je mag natuurlijk ook altijd kiezen voor een losse sessie als dat beter voelt voor jou.

Tijdens alle energetische sessies maak ik graag gebruik van de geur van etherische oliën speciaal afgestemd op jouw behoeften op dat moment.

Hieronder een korte samenvatting van de mogelijkheden:

  • Access Bars: Een heerlijk ontspannen hoofd massage waarbij je in staat wordt gesteld negatieve emoties, gewoontes & patronen op te ruimen, zodat er ruimte gecreëerd wordt voor nieuwe keuzes en mogelijkheden in je leven. Ervaar je vaak stress, zit je veel in je hoofd of zit je vaker niet lekker in je vel...kijk hier dan wat een Bars sessie voor jou kan betekenen.
  • Access Body proces: Heb je fysieke kwaaltjes, beperkingen, ongemakken, trauma en/of ziekte in je lichaam en lijkt hier geen verbetering in te komen en wil je hier stappen in maken? Dan kan een Access Body Process Behandeling een mooie mogelijkheid zijn voor de verandering waar je lichaam al tijden om vraagt. Kijk hier voor meer informatie mbt een body process.
  • Combi Acces Bars & Access Body process: Een combinatie van hetgeen bovenstaand is beschreven
  • Access YOU traject: Een traject met een drietal energetische behandelingen (elk met een tussen pauze van 3 weken) gecombineerd met coaching in gesprek vorm, waarbij ik je tussentijdse handvaten geef die jou helpen te hervinden wat jij in je leven in werkelijkheid wilt. Kijk hier kijk hier voor meer informatie mbt het Access YOU traject.