Soms loop je rond met zoveel vragen in je hoofd dat je lijkt vast te lopen in een cirkel...elke dag weer opnieuw.

Vragen die te maken hebben met je algehele leven, je gezin, je werk, je gezondheid of financiële vragen. Vaak weet je vooral wat je niet wilt, maar niet wat je wel wilt?  Er zijn vele aanleidingen om in een coachtraject te stappen. Coaching bied je een steun of waar nodig een duw in de rug in de richting van jouw verlangens.

Heb je bepaalde doelen of verlangens die je wilt realiseren? Coaching is geschikt voor iedereen, dus ook voor jou! Misschien vind je de stap naar een psycholoog te groot, maar wil je wel professionele hulp. Laat je coachen als je vastloopt in je leven. Coaching kan op vele terreinen worden ingezet. 

Door de opleidingen die ik gevolgd heb, maar nog veel belangrijker door alle ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de afgelopen 10 jaar heb ik me inmiddels gespecialiseerd over een breed aantal onderwerpen. Denk aan:

 • Onzekerheid -  ontevredenheid - gebrek aan eigenwaarde
 • Depressiviteit - Burn Out klachten
 • HSP - Hoogsensitief
 • Fysieke & Mentale Gezondheids klachten
 • Please gedrag
 • Doorbreken van negatieve patronen 
 • Rouwverwerking
 • Onvermogen om je doelen te bereiken
 • Weinig of geen energie
 • Bewustzijn verhogen
 • Loslaten van Limiterende Geloofsovertuigingen, Trauma & Blokkade's

Wat het ook is, de onderliggende principes om je verlangen om te zetten in realiteit zijn altijd gelijk. Veel mensen blijven 'hangen' in een situatie waar ze feitelijk allang niet meer gelukkig in zijn. Of dat nu in het werk, relaties, gezondheid of wat dan ook maar is. Als jij je ook niet meer gelukkig voelt, maar niet weet hoe verder, dan kan ik je helpen. Maar ook als je ontwikkelvragen hebt. Als je een stap wilt zetten of hebt gezet in je carrière en je wel wat extra tips, trics en tools kunt gebruiken.

 

Wat houdt het coaching traject in:

De absolute basis van de wijze waarop ik coach is Mindfulnesswaarbij de volledige aandacht 100% op jou gericht is.

In 8 sessies (elk met een tussenpauze van ongeveer 2-3 weken)  werken we ernaartoe om jou jezelf in je volle kracht te zetten, zodat je zowel mentaal als fysiek een enorme sprong zult maken en je  je een compleet ander mens zult voelen.

Je zult merken dat je meer levensvreugde, meer plezier en rust, weer weten wat je wilt in het leven en je doelen en dromen durft waar te gaan maken. Ook zul je leren wat de invloed is van je gedachten en emoties op het welzijn in je leven en hoe dat je negatieve gedachten kunt ombuigen naar positieve...ongeacht welke ellende zich in jouw realiteit zich voordoet.

Wanneer je bij mij komt dan voelt je dat ik zelf Mindfulness belichaam. Ik ben dan met volledige aandacht in het hier en nu.

 waarin alles er mag zijn zoals het in dat moment er is.

We hebben het dan over: wat denk je op dit moment, wat voel je, wat voel je in je lichaam.

Niet alleen datgeen wat prettig is maar ook de onprettige sensaties, gevoelens of gedachten.

De basis van mindfulness begint bij acceptatie van wat er nu is. Er is ruimte om hierbij stil te staan, zonder oordeel. Dat wat er is is er toch al, het heeft geen zin dit weg te duwen of te ontkennen. Er is dus geen goed of fout...alles mag er zijn.

Samen kijken we waar je vastloopt en wat zo moeilijk is te accepteren en waar er wel ruimte zit voor verandering.

 

Ik help je hiermee patronen te doorzien

Ik ga ervanuit dat jij zelf de beste kenner bent over jouzelf en dat het niet nodig is om je advies te geven, wetende dat alle antwoorden die jou zullen gaan helpen al in jouzelf zitten. Door middel van het stellen van vragen en het doen van oefeningen gaan we samen deze antwoorden aan het licht brengen die jou gaan helpen echt verder te komen en blijvende positieve veranderingen aan te brengen.

Met oefeningen die gericht zijn op je aandacht in het nu helpen we jou automatische patronen te onderzoeken in jezelf. Waarom doe je wat je doet en blijf je dit herhalen en hoe doorbreken we dit.  Samen kijken we hoe je reageert op je eigen gevoelens, gedachten en lichamelijke sensaties. Waar gaat je energie naar uit, naar de dingen die je wel of niet kan veranderen. En met welk effect.

Hoe kan je energie sparen of meer energie krijgen door te doen wat jij wilt doen en dat te accepteren wat je niet kunt veranderen. (zaken die van buitenaf komen...denk aan het nieuws, het gedrag van anderen etc)

Doordat ik volledig vertrouw op jouw eigen kracht  zal dit jou helpen het vertrouwen in jezelf te versterken. Zodat je op eigen kracht jouw disfunctionele patronen weet te veranderen.