Zou jij graag meer rust, energie en plezier in je leven willen creëren, een betere gezondheid met helende vermogens & meer focus om je dromen waar te maken? Wil je de hoeveelheid vreugde, overvloed en innerlijke rust in alle aspecten van je leven vergroten? 

Kijk dan eens verder of een Access Bars sessie iets voor je kan zijn.

Hoe werkt het:

De BARS (engels woord voor staven of banen) zijn energie banen rondom en in het hoofd. Tijdens een Bars sessie worden de 32 punten/ energie banen op je hoofd zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Hierdoor kan de spanning van gedachten, vaste negatieve patronen, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden getransformeerd en opgeruimd.

Je kunt het vergelijken met het resetten van de harde schijf van je computer...alle oude gedachten en patronen welke niet meer bij je passen en welke jou in de weg staan worden opgeruimd waardoor je weer in staat wordt gesteld om nieuwe mooie dingen te gaan opslaan in je leven waar je blij en gelukkig van wordt. Tijdens de sessie kun je verschillende sensaties ervaren, zoals warmte, kou, je besef van tijd valt weg en vaak komen er bepaalde emoties vrij zoals tranen of juist gelach.

Stel je hebt een mening/ een oordeel over jezelf, jouw lichaam, je gezondheid. Hoeveel vrijheid & vreugde heb je op dat gebied? Stel nu dat de energie die daar op zit afgevoerd wordt? Ontstaat er dan meer ruimte in jezelf? Kan je dan een andere keuze maken? De Bars geven je de mogelijkheid om los te laten wat je niet langer nodig hebt zoals negatieve gedachten, bepaalde angsten, stress, ideeën over gezondheid, relaties, geld, etc.

 

 

Vanaf ongeveer ons vijfde levensjaar worden we ons bewust van alles wat er zich om ons heen gebeurt en worden we op vele manieren ""geprogrammeerd"". Via onze ouders, de school, de media, worden we constant gevoed met informatie zowel verbaal als non-verbaal, 

Dat wat je hebt geleerd behoort tot jouw pakket van waarden en normen. Vaak zorgt deze programmering voor een bepaalde mate van rust, houvast en zekerheid. Helaas worden deze normen later in het leven niet meer getoetst op waarheid of bruikbaarheid waardoor je het leven als eentonig kan gaan beschouwen en er verschillende vormen van zowel mentale als fysieke klachten kunnen optreden. Deze normen kunnen dan overtuigingen worden die je beperken in je persoonlijke ontwikkeling en je levensvreugde in plaats van dat ze je helpen.

Dat is precies wat de Bars® doen: alle rommel en spam in je hoofd die je oude programma’s steeds opstarten en blijven herhalen - kortom  alles wat je niet meer dient of belemmert, wordt opgeruimd. Vaak ervaren mensen na een sessie ook een ontzettend opgelucht en licht gevoel in het hoofd...alsof er een zware mist is weggetrokken.

 

Wat doen de Bars®

 • Haalt stress weg; (zeer effectief bij een Burn Out)
 • Helpt depressiviteit weg te nemen
 • Verbetert je mentale & fysieke gezondheid.
 • Neemt Please gedrag (het voorop stellen van het geluk van anderen boven jou eigen geluk) weg
 • neemt angsten weg
 • Kalmeert je gedachten zodat je rust hebt;
 • Meer gemak op elk  gebied van je leven;
 • creëert meer bewustzijn 
 • Je voelt je meer gelukkig en hebt weer zin in het leven;
 • Betere relaties met jouzelf en anderen
 • Je slaapt beter en dieper

 

Access Bars is ook uitermate geschikt voor jongeren & kinderen. Zo helpt het stress verminderen bij bv prestatiedrang, examens, of "gepest worden"  je merkt met name dat ze rustiger zijn, slapen beter, leren makkelijker, zijn meer ontspannen en hebben weer meer zelfvertrouwen.

Wat veel mensen ervaren na een Bars® sessie is een enorme ontspanning en heel veel rust in het hoofd. Alsof er een soort van gordijn is opengetrokken en de zware lading weg is. Daarnaast mag er ook vaak veel veranderen op het gebied van je gedachten en gedrag. 

Laat je Bars eens nalopen (runnen) en ervaar wat het voor jou kan betekenen.

 

Je kunt kiezen voor het reserveren van een losse Access Bars sessie, of het programma Access Bars waarin we in 3 sessies (elk met een tussentijdse pauze van 3 weken) intensief aan de slag gaan om jouw leven een echte nieuwe Kickstart te geven!

Spreekt bovenstaande jou aan en ben je benieuwd naar wat een Access Bars sessie voor jou zou kunnen betekenen? neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op of maak een afspraak.