Zou jij graag meer rust, energie en plezier in je leven willen creëren, een betere gezondheid met helende vermogens, meer focus om je dromen waar te maken? Wil je de hoeveelheid vreugde, overvloed en innerlijke rust in alle aspecten van je leven vergroten? 

Kijk dan eens verder of een Access Bars sessie iets voor je kan zijn.

Hoe werkt het:

De BARS (engelse woord voor staven) zijn energie banen rondom en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, vaste negatieve patronen, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met het resetten van de harde schijf van je computer...alle oude gedachten en patronen welke niet meer bij je passen worden opgeruimd waardoor je weer in staat wordt gesteld om nieuwe mooie dingen te gaan opslaan in je leven waar je blij en gelukkig van wordt. tijdens de sessies kun je verschillende sensaties ervaren, zoals warmte, kou, je besef van tijd valt weg of je er komen bepaalde emoties vrij zoals tranen of juist gelach.

Stel je hebt een mening/ een oordeel over jezelf, jouw lichaam, je gezondheid. Hoeveel vrijheid heb je op dat gebied? Stel nu dat de energie die daar op zit afgevoerd wordt? Ontstaat er dan meer ruimte in jezelf? Kan je dan een andere keuze maken? De Bars geven je de mogelijkheid om los te laten wat je niet langer nodig hebt zoals gedachten, angsten, stress, ideeën over gezondheid, relaties, geld, etc.

 

 

Ook wij worden vanaf onze geboorte op vele manieren geprogrammeerd. Via de ouders, de school, de media, verbaal, non-verbaal, etc. Dat wat je hebt geleerd behoort tot jouw pakket van waarden en normen. Vaak zorgt deze programmering voor rust, houvast en zekerheid. Helaas worden deze normen later in het leven niet meer getoetst op waarheid of bruikbaarheid. Deze normen kunnen dan overtuigingen worden die je beperken in je persoonlijke ontwikkeling in plaats van helpen.

Dat is precies wat de Bars® doen: alle rommel en spam in je hoofd die je oude programma’s steeds opstarten en alles wat je niet meer dient of belemmert, gaat in de prullenbak. Zie het maar als het opruimen van de harde schijf van je computer..

 

Wat doen de Bars®

  • Haalt stress weg; (zeer effectief bij een Burn Out)
  • Kalmeert je gedachten zodat je rust hebt;
  • Meer gemak in ieder gebied van je leven;
  • Je voelt je meer gelukkig en hebt weer zin in het leven;
  • Betere relaties met anderen en jezelf;
  • Verbetert je mentale & fysieke gezondheid.
  • Je slaapt beter en dieper

 

Access Bars is ook uitermate geschikt voor jongeren & kinderen. Zo helpt het stress verminderen bij bv prestatiedrang, examens, of "gepest worden"  je merkt met name dat ze rustiger zijn, slapen beter, leren makkelijker, zijn meer ontspannen en hebben meer zelfvertrouwen.

Wat veel mensen ervaren na een Bars® sessie is een enorme ontspanning en heel veel rust in het hoofd. Alsof er een soort van gordijn is opengetrokken en de zware lading weg is. Daarnaast mag er ook vaak veel veranderen op het gebied van je gedachten en gedrag. Voor wat betreft de Bars®: In het ergste geval voelt het alsof je een heerlijke massage hebt ontvangen en in het beste geval verandert heel je leven.

Laat je Bars eens nalopen (runnen) en ervaar wat het geeft voor jou.

 

Je kunt kiezen voor het reserveren van een losse Access Bars sessie, of het progamma Access Bars waarin we in 3 sessies (elk met een tussentijdse pauze van 3 weken) intensief aan de slag gaan om jouw leven een echte nieuwe Kickstart te geven!

Benieuwd naar wat een Access Bars voor jou zou kunnen betekenen? neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op of maak een afspraak.