Heb je last van fysieke kwaaltjes, beperkingen, ongemakken, trauma en/of ziekte in je lichaam en lijkt hier geen verbetering in te komen en wil je hier stappen in maken? Dan kan een Access Body Process Behandeling een mooie mogelijkheid voor je zijn voor de verandering waar je lichaam al tijden om vraagt.

 

Wat is Access Body Processing?

Een Access Consciousness “Body Process” of “lichaamsproces” is een methode die met het plaatsen van de handen op verschillende plekken van het lichaam vraagt om een specifieke energie te activeren, die de moleculen van het lichaam vragen om wat dan ook te veranderen en transformeren op een prettige en zeer effectieve manier.

Deze processen geven het lichaam zijn oorspronkelijke functionaliteit terug. Dit ondersteunt het lichaam bij het herstellen van het trauma en de schade dat het in stand houdt, of dat nou door omliggende omstandigheden komt of door daadwerkelijk letsel.

Het is een vorm van energetisch lichaamswerk, anders dan bijv. reiki, touch of matrix, acupunctuur of acupressuur. Het verschil is dat de Access Body processen je op een zachte, effectieve en subtiele manier helpen om je te ontdoen van blokkades, trauma en andere ongemakken.  Ervaringen uit het verleden worden vaak opgeslagen in je lichaam. Hierdoor kunnen allerlei klachten in de vorm van een beperking, ongemak of blokkade ontstaan.

Doordat de handen op verschillende plekken op het lichaam worden geplaatst, én een specifieke energie wordt geactiveerd, wordt het lichaam uitgenodigd tot (sneller) herstel en transformatie. Alle cellen in je lichaam, dus ook je organen, hebben een eigen frequentie.  Met een energetische behandeling zoals een access body process help je je lichaam trillingen met verschillende golflengtes uit te zenden, die ervoor zorgen dat alle cellen weer op de juiste frequentie kunnen komen. Zo wordt de gezondheid van het lichaam op cellulair niveau verbeterd.

 

Wat doen de lichaamsprocessen?

Er zijn processen voor onder andere:
– het terugdraaien van celgeheugen na blessure, trauma en littekenweefsel op en onder de huid
– het laten regenereren of elimineren van bepaalde cellen
– het verbeteren van het gezichtsvermogen
– het laten verjongen van de huidcellen
– het versterken van het immuun systeem en de spijsvertering
– het verwerken van trauma en verslavingen etc.

 

Alle Access Body Processen kunnen door kleding heen gedaan worden.

Ieders ervaring met energie is anders. Sommigen zeggen tijdens het laten lopen van energie een warmte of een tintelend gevoel waar te nemen, of een gevoel van rust en gemak te ervaren in hun lichaam. Voor anderen duurt het een tijdje voordat ze iets voelen. Het goede nieuws is dat je helemaal niets hoeft te voelen om het te laten werken. Het werkt altijd!

Je kunt kiezen voor het reserveren van een losse Body process sessie, of het progamma Body process, waarin we in 3 sessies (elk met een tussentijdse pauze van 3 weken) intensief aan de slag gaan om jouw leven een nieuwe Kickstart te geven!

Heb jij last van lichamelijke ongemakken, kwaaltjes of wil je je lichaam gewoon een kadootje geven? en wil je graag ervaren wat een Access Body sessie voor jou kan doen? 

neem dan gerust contact met mij op voor het maken van een afspraak