DE MULTISCAN - FIT

De Multiscan  geeft inzicht in je mentale en fysieke gezondheid op dat moment. Je hebt daarmee het inzicht om deze vanuit preventief oogpunt zo goed mogelijk in stand te houden en/of te verbeteren.

De Multiscan is een geavanceerd hightech medisch gecertificeerd meetinstrument om snel, eenvoudig en betrouwbaar jouw functionele gezondheidsstatus in kaart te brengen. Je ontvangt na elke screening een verslag van de resultaten met gepersonaliseerde leefstijl-, en voedingsadviezen afgestemd op jou persoonlijke wensen en behoeften. De Multiscan Fit werkt op basis van functionele, fysiologische gegevens die binnen enkele minuten tijd worden gemeten. De verkregen informatie wordt verwerkt tot een rapport en biedt een overzicht van de status van jouw gezondheid op het gebied van o.a. je Fysieke & mentale gesteldheid , leefstijl, voeding en suppletie, zuurgraad,en sport en beweging. Zie het maar als de "APK" keuring van je lichaam!

Aan de hand van jouw persoonlijke uitslag kunnen we heel gericht advies geven hoe jij met kleine dagdagelijkse (en vooral haalbare) aanpassingen in leefstijl al snel en blijvend verbetering kunt boeken in jouw fysieke & mentale welzijn.

Bekijk hieronder het filmpje voor de manier waarop een meting plaatsvindt. In het filmpje wordt de Multiscan Fit zuil gebruikt, ik werk met de mobiele versie.. Het enige verschil is dat bij de mobiele versie je gewicht handmatig ingevuld dient te worden.

 

 

 

De resultaten

In minder dan twee minuten screent de multiscan middels 2 elektroden platen (handpalmen en voetzolen) en een oximeter (cardiovasculaire meting) het lichaam, en verschijnen er grafieken waarin de gesteldheid van de vitale orgaansystemen en functieparameters worden weergegeven. Het is een snelle, effectieve en direct zichtbare methode. De resultaten worden digitaal opgeslagen zodat persoonlijke rapportage (en een goede vergelijking met de al eventuele eerder uitgevoerde en vastgelegde metingen mogelijk is)  De Multiscan Fit is een uiterst betrouwbaar hulpinstrument voor het in kaart brengen van jouw individuele gezondheidsstatus.

 

De Multiscan geeft o.a. informatie over:   

  • Segmentale bepaling van je lichaamssamenstelling inclusief je visceraal Vet percentage (het vet rondom je organen)
  • Je mate van acidose (lichaamsverzuring). Een optimale gezondheid staat onlosmakelijk in verbinding met een juiste PH waarde van je lichaam. Des te zuurder je lichaam des te meer risico loop je op verschillende aandoeningen die uiteenlopen van allergieën, tot darmziektes, chronische ontstekingen en nog veel meer. Lees hier voor meer info mbt verzuring en wat je ertegen kan doen.
  • Beoordeling van de microcirculatie
  • Cardiovasculaire beoordeling (de conditie van je hart in rustfase)
  • De mate van stress en vermoeidheid (is er een juiste balans tussen actie (wanneer je lichaam "aan" staat & herstel (geef je je lichaam voldoende rust & ontspanning)
  • Evaluatie van de belasting van je wervelkolom (is er sprake van weerstand tussen de wervels van je wervelkolom)
  • Een uitgebreid persoonlijk afgestemd voeding & beweging advies aan de hand van de resultaten

 

Kortom, een complete lichaam check waarmee je (preventief) aan de slag kunt gaan naar het optimaliseren van je mentale & fysieke gezondheid. Vaak zien we dat met kleine en eenvoudige aanpassingen in lifestyle waar jij je goed bij voelt, je al snel mooie stappen kunt maken naar een betere algehele gezondheid.... mits je daarvoor kiest ;-)

Voor meer informatie of het maken van een afspraak? neem dan contact op