GEZONDHEID BEVORDEREN BINNEN UW BEDRIJF

MEDEWERKERS - WERKGELUK - GEZONDHEID - PREVENTIE

De gezondheid van uw medewerkers (preventief) verbeteren en ziekteverzuim terugdringen?

Nature's Power werkt hierin samen met de Coaches van Apployee via hun unieke en zeer effectieve Smartvitality formule.

 

SMART VITALITY

​Hoe gezond en vitaal is uw bedrijf daadwerkelijk?

 

SMART VITALITY biedt persoonlijke aandacht voor de gezondheid van uw medewerkers en uw bedrijf. 
Met behulp van onze innovatieve vitaliteitsmeting en persoonlijke rapportage voor iedere medewerker geven wij hen en uw bedrijf direct inzicht in eigen vitaliteit. 

​De Multiscan Fit (MS fit) biedt  de unieke mogelijkheid om uw bedrijf te voorzien van gedetailleerde groepsrapportages, die vervolgens worden omgezet naar individuele begeleiding voor iedere medewerker via de webapplicatie. Dit zal zorgen voor een positieve gedragsverandering binnen uw bedrijf, waardoor optimale resultaten behaald kunnen worden.

 

 

 

INNOVATIEVE MEETAPPARATUUR - DE MULTISCAN FIT

Binnen 1 minuut inzicht op meer dan 200 parameters!

 

De vitaliteitsmeting bestaat uit een scan en consult waarin ieder individu persoonlijke tips en adviezen wordt gegeven op basis van hun eigen behaald rapport. 

​De meting is erg laagdrempelig. Men hoeft alleen de schoenen en sokken uit te doen. Vervolgens wordt de lichaamssamenstelling, de circulatie bloedsomloop, de microcirculatie, het stress- en ontspanningsgehalte, de wervelkolom en het voedingspatroon gemeten. Op deze manier wordt er een snel inzicht gegeven in de fysieke, mentale en emotionele gezondheid van de desbetreffende persoon.

MEDISCH ONDERBOUWD VERTAALT NAAR DE PRAKTIJK

Alle speciaal opgeleide vitaliteitscoaches voeren dagelijks persoonlijke vitaliteitsmetingen uit en helpen medewerkers op weg naar een gezondere leefstijl. Op deze manier hebben zij veel ervaring in persoonlijke gesprekken met medewerkers en geven zij ondersteunende adviezen op uitstekend niveau.

Allereerst wordt er een inventarisatie uitgevoerd op de individuele huidige situatie en leefstijl, waarna een vitaliteitsmeting plaatsvindt. Hierna zal de happiness manager de medewerker voorzien van individuele feedback en pragmatische adviezen. De medewerker kan hier meteen mee aan de slag, waardoor uw organisatie op korte termijn een leefstijlverbetering ondergaat. Een unieke, deskundige meetmethode waardoor iedereen blij verrast wordt!

​DASHBOARDS – GAMIFICATION – COACHING

 

HET UITGEBREIDE BEDRIJFSADVIES

Concrete, directe data waarop we kunnen sturen!
Aan de hand van alle vitaliteitsmetingen binnen uw bedrijf, wordt er een bedrijfsrapportage opgesteld. Deze wordt eenvoudig inzichtelijk gemaakt op het, door professionals ontwikkelde, dashboard. Op deze manier worden risicofactoren en verbeterpunten op vitaliteit binnen uw bedrijf snel zichtbaar.

Dit dashboard is gekoppeld aan onze gebruiksvriendelijke SMART VITALITY APP. Via deze webapplicatie gaan wij uw medewerkers coachen en ondersteunen op de gebieden waarin kansen te behalen zijn, zowel op persoonlijk gebied als in teamverband. Vervolgens worden er nieuwe rapportages opgesteld, waardoor vergeleken kan worden en positieve veranderingen in kaart kunnen worden gebracht.

​VOEDING – BEWEGING – STRESS EN ONTSPANNING
 
 

 

 

EEN APP VOOR IEDERE DAG

 

Persoonlijke ondersteuning wanneer het jou uitkomt

 

Vanuit ieders rapportage, gebaseerd op de vitaliteitsmeting, worden de gegevens omgezet naar een persoonlijk profiel in onze SMART VITALITY webapplicatie. Via deze APP wordt iedere medewerker dagelijks gecoacht en gestimuleerd om nieuwe doelen op te stellen en challenges te bereiken, zowel op persoonlijk niveau als in teamverband. Onze beloningen zullen ervoor zorgen dat zij hierin nog meer motivatie ervaren.

​Op deze manier krijgt iedere medewerker eerlijke tips en adviezen & dagelijks inzicht in eigen vitaliteit. Hierdoor ervaren zij de juiste persoonlijke aandacht, wat bijdraagt aan een positieve invloed op zijn/haar werkgeluk en –omgeving.

COACHING – GAMIFICATION – CHALLENGES 

 

INVESTEREN IN MEDEWERKERS LOONT!

OOK BIEDEN WIJ DE MOGELIJKHEID OM EERST KENNIS TE MAKEN VIA EEN VERKORTE MT TRAINING

 

VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK OF VOOR HET VRIJBLIJVEND OPVRAGEN VAN AANVULLENDE INFORMATIE NEEM GERUST CONTACT OP