Onze beperkingen door gedachten, overtuigingen en emoties zijn op cellulair niveau in ons lijf opgeslagen als bijvoorbeeld kwaadheid, woede, schuld, depressie en/of angst. De processen van Access Consciousness geeft je de mogelijkheid om de energie rondom zelfdestructieve emoties, terugkerende problemen, zelf saboterende gedachtepatronen, dagelijkse stress en onbewuste programma’s blijvend te veranderen. Het biedt je een andere kijk op het leven 

Access Consciousness is de verzamelnaam voor een groot aantal behandelingen en lichaamsprocessen die je helpen om ballast af te werpen en de balans te herstellen. Het werkt op alle lagen zowel op  mentaal, emotioneel, physiek alsook spiritueel vlak.
Elke behandeling heeft een andere uitwerking. Zo zijn er verschillende lichaamsprocessen die oa het immuunsysteem versterken,   of afrekent met trauma en stress of zich specifiek richt op bepaalde fysieke klachten. Alle processen zijn erop gericht het bewustzijn te vergroten, blokkades op te ruimen en rust en ruimte te creëren in lichaam en geest.

De meest populaire behandeling is Access Bars. Deze behandeling wordt over de hele wereld toegepast en laat hele bijzondere resultaten zien. Door middel van een zachte aanraking op het hoofd is het mogelijk om in korte tijd een diepe ontspanning teweeg te brengen.

Terwijl jij ontspannen op de massagetafel ligt, worden oude patronen, gedachten, ideeën en overtuigingen opgeruimd en daardoor ontstaat ruimte. Ruimte die je kunt gebruiken om eindelijk het leven te gaan leiden waar je van droomt.

Mensen die een Access Bars sessie  hebben ontvangen, voelen zich bevrijd en maken daarna vaak een enorme sprong in hun bewustzijn en ontwikkeling. Een behandeling voelt als thuiskomen.
Je bent meer aangesloten op de krachtbronnen in jezelf en daardoor gaat alles makkelijker. Niet voor niets is de lijfspreuk van Access Consciousness: All of life comes to me with Ease, Joy and Glory.

Spreekt bovenstaande jou aan? neem dan gerust contact met mij op dan kijken we samen naar de mogelijkheden