We worden ons (zeker in deze gekke tijd) steeds bewuster van het belang van een gezonde leefstijl.

Er wordt veel aandacht aan besteed in de media en de artikelen en boeken over een gezonde leefstijl zijn bijna niet aan te slepen. Toch zouden wij veel bewuster en beter voor ons lijf kunnen en moeten zorgen. Maar waar begin je dan?

Bewustwording is een eerste goede stap. Nadenken hoe je eigen leven eruitziet. Eet je gezond, beweeg je voldoende, hoeveel stress ervaar je en kan je goed slapen? Hier kritisch naar kijken en je bewust zijn van je eigen gedrag is al een mooie stap. .

Wat wij als normaal zijn gaan ervaren, kan abnormaal of zelfs ongezond voor ons lichaam zijn. Ons lijf heeft zich in miljoenen jaren geëvolueerd maar in de laatste 20 jaren komt er dagelijks veel meer informatie op ons af. We ervaren te veel prikkels, eten vaak te veel, te zout en te veel suikers. We staan voortdurend ‘aan’, ervaren stress door prestatiedruk, brengen onze werkdag veelal zittend door en krijgen te weinig beweging in de buitenlucht. Ook komen er steeds meer gezondheidsklachten en ziektes voor waarbij de oorzaak ligt bij een toenemende mate van acidose (lichaamsverzuring) 

Een mensenlichaam is sterk, maar door al deze factoren komt burn-out op steeds jongere leeftijd voor. De balans weer terugvinden dankzij een gezonde leefstijl kan dit voorkomen en zorgen voor een beter immuunsysteem, een afname van stress en lekkerder in je vel zitten! . Ik geloof dat je door middel van kleine aanpassingen in je dagelijkse leefstijl je op een prettige en effectieve manier vooruitgang kunt boeken naar meer energie, vitaliteit en bewustzijn. 

Een meting met de multi scan fit geeft je binnen enkele minuten inzicht hoe het met je vitaliteit gesteld is op dit moment, en geeft je uitgebreid persoonlijk op jou afgestemd advies. Hiermee wordt je in staat gesteld om die kleine dagdagelijkse aanpassingen in je leefstijl in te voeren en je al op korte termijn blijvende resultaten kunt behalen die voor jou belangrijk zijn.

Kortom, de multiscan biedt een mooi startpunt op weg naar een optimale lichamelijke en fysieke gezondheid.