De Anespa....Een complete wellness voor je body & mind

 

In onze westerse wereld hebben we dagelijks te maken met dingen die bijdragen aan verhoging van onze lichaamsverzuring...naarmate we ouder worden verzuren we sneller...maar we zien dat een verhoogde verzuring steeds vaker voorkomt op jongere leeftijd. Dagelijkse blootstelling aan stress, prestatiedrang, bewerkte voeding, alcohol, roken, luchtvervuiling en straling zijn veelal de oorzaak hiervan. Lees hier meer over wat je kunt doen om verzuring van je lichaam op een snelle en effectieve manier tegen te gaan. .

Een verhoogde verzuring uit zich dmv verschillende soorten gezondheidsklachten waaronder ook uiteenlopende huidklachten. Onze huid is ons grootste orgaan en wanneer we te maken hebben met gezondheidsklachten weerspiegelt dit zich dan ook vaak via onze huid. Chemische zalfjes en medicijnen welke huidklachten bestrijden verlichten en onderdrukken slechts tijdelijk de klachten ervan en verergeren het juist op lange termijn. Je hebt steeds een hogere dosering nodig of moet veranderen naar een ander soort om het weer effectief te laten zijn. Ze lossen het probleem niet op van "binnen uit". 

Heb jij last van huidklachten (eczeem, psoriasis, schimmels, etc) en lukt het je niet er definitief vanaf te komen? 

Ervaar dan eens wat het Anespa douchesysteem voor jou kan betekenen.

Lees hieronder een korte toelichting over het Anespa systeem.

 

Het exclusieve ANESPA DX Home Spa System transformeert jouw gewone badkamer om in een natuurlijke warmwaterbron resort. De ANESPA DX bevat een mix van natuurlijke warmwaterbron ingrediënten en mineralen die het water licht alkalisch en zeer ontspannend maakt!

De nieuwe ANESPA DX produceert een continue stroom van gezond, geïoniseerd mineraalwater. Het nieuwe, grotere ceramische filter, verwijdert bijna 100% chloor en andere schadelijke stoffen in ons leidingwater, en voegt veilig, hydraterende mineralen die gezond zijn voor je huid en haar toe.

Het systeem bestaat oa uit:

 

Waterfilter:

De ANESPA DX bevat een mix van natuurlijke warmwaterbron ingrediënten en mineralen die het water licht alkalisch en zeer ontspannend maakt!

 

ufsteen

Een mineraal steen rechtstreeks uit de Futamata Radium Hot spring in Hokkaido, Japan. Deze steen geeft het water dezelfde zachte en ontspannende effect van een warmwaterbron.

 

MIC steen

Genereert geactiveerd mild alkalisch water, dat zeer goed is voor je huid.

 

Power Stone

Genereert sterke negatieve ionen.

Hoe creëert de ANESPA DX therapeutisch geïoniseerd mineraal?

1. een Extern filter

De eerste taak is om het leidingwater te filteren op schadelijke componenten van het water: chloor, trihalomethanes, fenolen, sediment, geur, smaak, en organisch afval.

Enagic bereikt dit door het gebruik van een meertraps geactiveerde koolstof filter, die bestaat uit: antibacteriële granulaat, actieve koolstof en calciumsulfiet.

Op onderstaande foto zie je links een nieuwe filter en rechts een filter die aan vervanging toe is na ongeveer een jaar lang gebruikt te zijn geweest in het Anespa douche systeem....

 

 

2. Neodymium magneet

Deze magneet met een zeer hoge kwaliteit, kan de watermoleculen ontleden in kleinere clusters. Dit is om het water te activeren in enigszins gestimuleerd water. Tevens helpt de magneet om het water de mineralen beter te absorberen.

 

3. Keramische cartridge

De cartridge heeft een laag van keramische vulling. De laag keramische vulling is ongeveer 3 maal dikker dan andere producten die er op de markt zijn. De cartridge is gevuld met keramische kogels afkomstig uit Futumata Radium Hot spring en Chikutan.

 

4. Ontspannend water

De ANESPA DX creëert overvloedige stroom van warm water; 15 liter per minuut (~ 4 liter / minuut). De masserende douchekop draagt bij aan de ontspannende werking.

 

Wil jij graag wat meer informatie over het Anespa systeem of de mogelijkheid om het zelf een aantal weken te ervaren? neem dan gerust vrijblijven contact met mij op