Wat kurkuma precies is en hoe een krachtig antioxidant het is heb je op deze pagina al kunnen lezen.

Een hele makkelijke en effectieve manier om je lichaam te voorzien van een dagelijkse portie kurkuma is door het innemen van een supplement. Helaas zijn er ook ontzettend veel supplementen verkrijgbaar waar kurkuma opstaat maar die in feite weinig tot niks van de stof curcumine bevatten en je lichaam dus weinig tot zelfs geen goed doen. Net als in veel gevallen van het kopen van supplementen geldt (dus ook zeker voor kurkuma) goedkoop = duurkoop.

Enagic® introduceert een voedingssupplement, Kangen Ukon, dat een grote hoeveelheid kurkuma bevat welke zorgvuldig gedistilleerd wordt door de fabriek van Enagic. Enagic heeft een patent verkregen voor het innovatieve proces achter het maken van elke capsule. 

In Yanbaru (het noordelijke gedeelte van Okinawa/ Japan) wat ook wel "de schat van de natuur" wordt genoemd wordt Ukon, exclusief geoogst voor Enagic®, Hier wordt het organisch verbouwd op exclusief toegewijde farms in Yanbaru 100% vrij van kwalijke chemicaliën die in conventionele verbouwing van landbouwproducten te vinden zijn.

 De gepatenteerde 100% plantaardige soft gel Ukon®-capsule wordt compleet gemaakt met een enorme hoeveelheid antioxidanten.

Ukon® wordt gemaakt met aandacht voor elk detail om de gezondste ingrediënten op een natuurlijke manier aan jouw lichaam over te brengen.

Ukon is ook verkrijgbaar bij Nature's power!

Mocht je graag wat meer informatie over de Ukon willen? of graag een doosje willen aanschaffen en zelf ervaren?

neem gerust contact met me op.