Ben jij er klaar voor een flinke dosis tips & trics te ontvangen en de BESTE versie van jezelf te creëren?

Welkom bij Nature's Power Blogs, een plek waar je kunt komen en leren hoe je naar binnen kunt keren, de kracht van je geest kunt aanboren en je diep kunt verbinden met alles wat je bent door holistische zelfzorg.

Deze ruimte bevordert het geloof in:

 

JOUW KRACHT

Het leven overkomt je niet, het gebeurt door jou heen. Accepteer dit diep en het spel verandert.

JOUW LIEFDE

Liefde is je levensader. Door het door je heen te laten stromen alsof het je enige missie is, zal dit een enorme doorbraak creëren op alle gebieden van je leven.

JE ZIEL

De aanwezigheid in jou, de IK BEN, is niet alleen volledig verbonden, maar leidt en communiceert altijd met je.

 

Nature's Power Blogs is begin 2022 opgericht om te dienen als een online bron voor spiritueel ontwaken, zelfzorg die transformeert en geneest, en in overeenstemming komen met wie je werkelijk bent.

Mijn definitie van transformationele zelfzorg is je leven leiden op een manier die je emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel ondersteunt. Het is een levensstijl en geloofssysteem waar je je ontwikkelt en van leeft. Maar het stagneert niet... zoals de seizoenen veranderen, zo veranderen jij en je behoeften, je groei en je roeping ook.

Het enige principe dat hetzelfde blijft in mijn zelfzorglevensstijl is in contact te blijven met mezelf, zodat ik mijn leven en prioriteiten kan herschikken om te passen waar ik ook ben. Ik doorloop dan ook dagelijks zelfzorgroutines zoals meditatie, bewegen in de natuur, luisteren naar Podcasts van o.a Abraham Hicks (Law of Attraction), manifesteren met stenen door middel van het zetten van intenties en door het bijhouden van een dagboek van waardering ... ze dienen allemaal hun doel voor dat moment in de tijd. We zijn altijd in beweging, op weg naar steeds grotere uitbreiding en begrip van wie we zijn en waarom we hier zijn.