Dagelijkse rituelen voor succes

 

De definitie van wat succes betekent voor iemand is persoonlijk, definieer succes dus op je eigen voorwaarden. Het is voor iedereen anders. Wat je als succesvol beschouwt, kan voor iemand anders iets heel anders zijn.

Het is altijd belangrijk om te onthouden dat de aard van succes nogal illusionair is. Er is veel ruimte voor aannames. Vergelijk jezelf  nooit met een ander, iemand die in jouw ogen enorm succesvol lijkt te zijn omdat hij het financieel, emotioneel, spiritueel heeft voor elkaar heeft , hoeft voor die persoon zelf niet te betekenen dat hij zichzelf als succesvol ervaart...misschien kamt hij bv met gezondheidsklachten en voor hem het belangrijkste is om weer vitaal & fit worden.

De manier waarop ik graag succes zie, is het vakje kunnen aanvinken wanneer je een groot doel bereikt.

Voor mij is het de diepe dankbaarheid voor mijn beste en grootste manifestaties - mijn partner, mijn kinderen, mijn praktijk en de mensen die op mijn pad komen die ik mag helpen zichzelf weer in hun volle kracht te zetten. 

Succes is geen ding – het is een gevoel.

We gaan door verschillende seizoenen van succes in ons leven om ons bewustzijn rond overvloed te vergroten.

2019 was voor mij bv een jaar met financiële onzekerheden doordat ik net mijn eigen praktijk had opgestart en direct erna de Corona periode aanbrak....Het bewustzijn was er echter om me eraan te herinneren dankbaar te zijn voor alles wat ik wel had ongeacht de crisis wat er in de wereld plaatsvond. Want door dankbaar te zijn voor al hetgeen je hebt daar groeien alle manifestaties vandaan.

 

 

Nu naar de dagelijkse rituelen voor succes om het bewustzijn te behouden van wat mogelijk is.

Deze dagelijkse rituelen helpen om je enthousiast te maken over alle goede dingen die je in je leven aantrekt.

 

1. Begin je dag met verbinding met het Universum

SUCCESVOLLE MENSEN VERBINDEN ZICH MET HET UNIVERSUM

Mediteer,, schrijf in je Dagboek van waardering oefen dankbaarheid of gebruik affirmaties om de toon voor je dag te zetten. De beste dagen beginnen met een verbindingspunt met het universum. Dit verhoogt je vibratie en maakt je klaar voor succes, ongeacht wat zich gedurende je dag ontvouwt.

Tips om je verbinding met het universum sterker te maken

  • Dankbaarheid en waardering Dankbaarheid is je bewust zijn of worden van wat er is in je leven. ...
  • Mediteren Geleide meditaties kunnen je helpen om uit je hoofd te komen en je energietrilling te verhogen. ...
  • Gebruik edelstenen Edelstenen stralen energie uit. ...
  • Zoek de natuur en de stilte op ...
  • Luister naar klassieke of meditatieve muziek ...
  • Focus op liefde en laat oordelen los ...

 

  1. 2. Zorg goed voor je lichaam

SUCCESVOLLE MENSEN EREN HUN TEMPEL

Dit betekent het eten van levendig voedsel dat je lijf voedt en je energie geeft. Je wilt ook je lichaam bewegen. Als je niet iemand bent die graag traint, doe dan vooral aan beweging waar je blij van wordt en maak bv een lekkere wandeling in de natuur of breng wat tijd door in het park.

Zorg er ook voor dat je je lichaam voldoende hydrateert. (liefstl 2 Liter water per dag) dit zorgt ervoor dat je fit en energievol voelt , en het zorgt ervoor dat goede voedingstoffen en zuurstof in voldoende mate kunnen worden opgenomen door al je cellen en de afvalstoffen kunnen worden afgevoerd.

Let zo vaak je eraan denkt ook bewust eens op je ademhaling. Lees hier meer over het belang van bewust ademhaling en de impact ervan op onze mentale & fysieke gezondheid.

Last but not least....Behandel jezelf met liefde, zorg en respect. Maak elke dag minimaal 15-30 min tijd voor Selfcare.

 

3. Leer geïnspireerde actie te ondernemen

SUCCESVOLLE MENSEN GELOVEN IN SPRONGEN VAN GELOOF

Het is zo gemakkelijk om in onze comfortzones te blijven en niet naar nieuwe mogelijkheden te gaan. Hier zijn een paar dingen die ik je graag zou willen adviseren.

Ik zou geen fijne klantenkring hebben opgebouwd als ik niet eerst een vraagbrief had gestuurd. Ik zou niet van mijn hobby mijn werk hebben kunnen maken als ik de sprong om voor mezelf te beginnen niet had durven nemen uit angst voor financiële onzekerheid door het verlaten van een goed betaalde baan. En Ik zou mijn intense angst voor spreken in het openbaar niet hebben overwonnen als ik niet had geïnvesteerd in dagelijkse mentale training hierin door het luisteren naar Podcasts van Abraham Hicks / Law of attraction.

Je ziet dat succes een groot geheel is dat is gebouwd op het nemen van dagelijks geïnspireerde actie. (actie vanuit je hart en niet vanuit je hoofd) Hoe meer lijnen je in het water hebt, hoe meer vis je zult vangen.

Dag na dag bouw je je gewoonten van bewustzijn op om een leven te creëren en op te bouwen waar je je gelukkig over voelt. En het begint nu. Succes kan een gevaarlijke valstrik zijn die je gescheiden kan houden van het huidige moment (het hier en nu)

Maar als je kunt leren om de magie van het heden te activeren en erop te vertrouwen dat alle goede dingen naar je toe komen, dan is succes iets dat je als een energie zult zien en niet als een ding.