Wellicht heb je al enkele andere Blogs gelezen waarin ik uitleg hoe je  gedachten & emoties je realiteit creëren en hoe je je droomleven kunt realiseren door te leven met de wet van aantrekkingskracht of misschien ben je het zelfs al toe aan het passen in je dagelijkse leefstijl maar vraag je je af of je het wel op de juiste manier doet? Lees dan eens verder in onderstaande Blog over de "'Do's en Don'ts van het manifesteren""

Heb je je ooit verward gevoeld over hoe je je correct kunt manifesteren? Weet je niet zeker welke stappen je moet nemen of dat je het goed doet?

Het concept van manifestatie kan worden beschreven als het brengen van wat je verlangt in de realiteit door de kracht van je gedachten, overtuigingen en acties. Dus dat betekent dat wat je denkt, gelooft en doet allemaal een rol spelen bij het actualiseren van wat je wilt.

Maar hier is het ding. Wanneer je jezelf vertrouwd begint te maken met manifesteren, kan het opwindend zijn om te beginnen met het ontdekken van alles wat mogelijk is met behulp van de Wet van Aantrekking.

Misschien heb je net de film The Secret bekeken of heb je wonderbaarlijke verhalen gehoord van anderen die hun droombanen, relaties of grote sommen geld manifesteren - en vind je nu je Google-zoekgeschiedenis gevuld met dingen als:

"Hoe te manifesteren"

"Hoe snel geld te manifesteren"

"Hoe snel iets te manifesteren"

"Hoe je je droom partner kunt manifesteren"

"Manifesteren voor beginners"

En de lijst gaat maar door.

Dus hoewel manifesteren misschien een opwindend maar ongrijpbaar concept lijkt, kunnen bepaalde do's en don'ts het verschil maken in het bereiken van dat droomleven dat je wenst.

Op je zoektocht om het leven van je dromen te manifesteren, in plaats van bijvoorbeeld een internetzoektocht te doen naar iets als "Wet van aantrekking voor beginners"  zou ik het in plaats daarvan willen opsplitsen in de specifieke Do's en Don'ts van manifesteren, zodat je precies weet hoe je moet co-creëren met het universum.

 

 

De Do's

# 1 - Vertrouw erop dat het Universum een beter plan heeft dan het jouwe.

Soms kunnen we verstrikt raken in het proberen een specifieke uitkomst of tijdlijn te manifesteren. En hoewel het belangrijk is om duidelijkheid en intentie te hebben, vertrouw er ook op dat het Universum een groter plan voor je heeft - een plan dat zelfs kan overtreffen waar je oorspronkelijk naar streefde.

 

# 2 - Co-creëer met het universum door de controle los te laten en in plaats daarvan geïnspireerde actie te ondernemen.

Manifesteren gaat niet alleen over achterover leunen, visualiseren wat je wilt en wachten tot het op magische wijze verschijnt. Het gaat ook om het nemen van geïnspireerde actie in de richting van je doelen of verlangens - terwijl je tegelijkertijd elke gehechtheid aan het resultaat loslaat. Dit betekent erop vertrouwen dat het Universum alles tot bloei zal brengen op zijn perfecte timing en manier. Zorg er altijd voor dat je de energie voelt waarmee je in verbinding staat met jezelf alvorens over te gaan tot actie. Alleen wanneer je in verbinding staat met jezelf zul je kunnen horen naar wat jouw innerlijke stem zegt.....weet je niet hoe je met jezelf in verbinding leert te staan of vind je dit lastig? kijk dan eens onder mijn aanbod wat een Access Bars sessie voor je zou kunnen betekenen. Een Access Bars sessie stelt je namelijk zeer snel en effectief in staat om met jezelf in verbinding te komen staan en wanneer je dat gevoel eenmaal hebt ervaren zul je het nooit meer krijtraken.

 

# 3 - Maak manifesteren onderdeel van je dagelijks leven en maak dit je voortdurende levensstijl.

Manifestatie is niet alleen een one-and-done ding. Het is een voortdurende oefening - iets dat in je dagelijks leven moet worden verweven en tot een levensstijl moet worden gemaakt. Dit betekent dat je regelmatig in harmonie blijft met je gedachten, overtuigingen, emoties en acties om ervoor te zorgen dat je in lijn bent met dat wat je echt verlangt.

 

De Don'ts

# 1 - Verwacht NIET precies dat wat je wilt om gewoon in je schoot te laten vallen.

Dit is misschien wel een van de grootste misvattingen rond de Wet van Aantrekking - in de verwachting dat alleen al door positief te denken en affirmaties te herhalen, dingen op magische wijze in de realiteit zullen verschijnen. Het punt is dat om onze manifestaties te laten gebeuren, we moeten co-creëren met het Universum en het idee moeten loslaten dat we altijd zullen krijgen wat we willen. Terwijl we in werkelijkheid krijgen wat uiteindelijk voor ons hoogste goed is.

 

# 2 - Probeer NIET om "dingen te laten gebeuren".

Proberen de uitkomst en timing van onze manifestaties te beheersen is een andere manier waarop we onze verlangens saboteren. Vertrouwen op het Universum en zijn goddelijke timing is de beste manier om ervoor te zorgen dat onze manifestaties voor ons gebeuren

Ofwel, laat het hoe en wanneer los en focus je op de wat en vooral het waarom!!

Wil je bv meer geld ontvangen dan zul je je moeten focussen waarom je dat graag zou willen en je voor te stellen hoe je je  zou voelen als je het hebt. Visualiseer bv al dat je het aan het uitgeven bent en wat voor een plezier je dat zou brengen, Als je de vraag stelt vanuit een gevoel van het gebrek aan geld op dit moment dan zal dat alleen maar in de weg staan om het te kunnen ontvangen. De vraag is gesteld, het universum zal alles in zijn werk zetten om het je te geven op de meest verassende manieren en het enige dat jij hoeft te doen is het loslaten en te vertrouwen dat het gebeurt. 

 

 

# 3 - Oefen niet alleen op bepaalde plaatsen of tijden van de dag met manifesteren.

Het bewaren van je manifestaties voor een bepaald moment van de dag of een bepaalde plaats belichaamt niet de Wet van Aantrekking. In plaats daarvan, oefen manifesteren als een manier van leven. Elke dag als je wakker wordt, als je geniet van je kopje thee als je op je werk bent, enzovoort. Zorg ervoor dat je altijd waardering voelt en geniet van het huidige moment. 

Zie je, wanneer je een duidelijke schets hebt van wat je zou moeten doen om je droomleven te manifesteren en ook wat je niet zou moeten doen, geef je jezelf een kans om de juiste soort gezonde gewoonten te ontwikkelen die het leven zullen aantrekken dat je wenst. En zelfs als je jezelf betrapt op het vallen in enkele van de "don'ts", onthoud dan dat het allemaal een leerproces is en dat je in de loop van de tijd beter zult worden in manifesteren - vooral met oefenen! Dus vertrouw op jezelf en het Universum, blijf gefocust op je intenties, laat controle en verwachtingen los en maak van manifesteren een levensstijl.

Oh, en vergeet niet om van de reis te genieten en te kijken hoe je droomleven zich voor je ontvouwt. Want vergeet niet dat je dromen zullen beginnen uit te komen wanneer je erin begint te geloven. Ik ben op dit moment ook bezig een speciale toolkit te creëren  die ik

graag met je wil delen om je te helpen niet alleen te co-creëren met het Universum, maar je ook te veranderen in een krachtige manifesterende machine! 

Hou mijn FB pagina dus extra goed in de gaten want ik zal via een Post delen wanneer de Toolkit klaar.

 

 

Veel plezier met manifesteren!