Het begrijpen van de wet van aantrekking heeft de meest monumentale veranderingen in mijn leven teweeggebracht. Wanneer je je realiseert hoe gek krachtig je geest is, wordt het leven ECHT leuk.

Ik leerde ongeveer 4 jaar geleden voor het eerst over de ""De Wet van Aantrekking"' Ik zat mentaal en emotioneel op een heel enge plek, dus ik had niets te verliezen door het uit te proberen. (Voor dat moment geloofde ik dat negatieve gebeurtenissen me gewoon overkwamen en dat ik geen controle had over mijn eigen ervaring)

Het duurde slechts 3 maanden voordat mijn leven sterk begon te veranderen en het is sindsdien niet meer hetzelfde geweest..

In dit artikel ga ik mijn begrip delen van de wet van aantrekking en hoe het absolute wonderen heeft verricht in mijn eigen leven, en hoe het ook voor jou kan.

Inhoud:

  • Wat is de wet van aantrekking
  • Hoe de wet van aantrekking werkt 

1) Bepaal wat je wilt

2) Voel het tot stand komen

3) Geloof dat het onderweg is

4) Oefen "waardering

  • Hoe de wet van aantrekking te gebruiken voor specifieke verlangens

1) Je welzijn verbeteren

2) Het manifesteren van een liefdevolle relatie

3) Financiële overvloed aantrekken

WAT IS DE WET VAN AANTREKKING

De wet van aantrekking een concept dat de meeste religies en spiritualisten onderwijzen. Je hoeft het niet te begrijpen of er zelfs maar in te geloven; het werkt hoe dan ook altijd in je leven al zijn de meeste mensen zich hier niet bewust van.

Het is de universele wet die likes aantrekt. Je trekt de essentie van wat je naar buiten brengt aan door middel van je gedachten, overtuigingen en gevoelens.

Dus zelfs als je je niet bewust bent van de wet van aantrekking, ben je altijd aan het denken en voelen en daarom je realiteit aan het creëren (een die uniek is voor jou). Of je nu negatieve gedachten of positieve gedachten denkt, de wet van aantrekking is aan het werk en matcht je met je dominante gevoelens.

Als je eenmaal op de hoogte bent van dit krachtige gereedschap in je gereedschapsriem, kun je expres anders gaan denken en voelen, zodat je elke realiteit die je wilt in je ervaring brengt. Hier wordt het echt leuk!

"VERBEELDING IS ALLES; HET IS DE PREVIEW VAN DE KOMENDE ATTRACTIES VAN HET LEVEN." ALBERT EINSTEINS

Hieronder ga ik de basisstappen delen van het toepassen van de wet van aantrekking om alles te manifesteren wat je wilt (alles waarvan je echt gelooft dat het mogelijk is).

 

 

HOE DE WET VAN AANTREKKING WERKT 

 

 

In de afgelopen jaren is het bewustzijn van de geschiedenis van de wet van aantrekking weer op de voorgrond gekomen door de release van de film "The Secret" van Rhonda Byrne. De documentaire was bedoeld om de basisprincipes van het toepassen van de wetsaantrekkingskracht voor beginners te leren, en de populariteit ervan nam alleen maar toe nadat Oprah zelf zei dat het is wat ze het grootste deel van haar leven heeft toegepast.

Hoeveel ik de wet van aantrekking het afgelopen decennium ook heb geleerd en beoefend, de basis is altijd waar ik op terugkom. Ze zijn de basis voor het creëren van je leven van je dromen. Er is niets bijzonders aan, maar de resultaten zijn wonderbaarlijk.

Je hebt niets te verliezen door het uit te proberen, en alles te winnen. Hier zijn de vier fundamentele stappen in het toepassen van de wet van aantrekking.

 

1. BEPAAL WAT JE WILT

Een duidelijke visie op je droomleven is een krachtige attractor. Wanneer je voor het eerst begint, kan dit een moeilijke vraag zijn om te beantwoorden. Besteed er een paar dagen aan om erover na te denken als dat nodig is. Je wilt vooral nadenken over hoe je je wilt voelen.

Persoonlijk hou ik van het gevoel van vrijheid & vreugde, en als ik dat gevoel oproep, stel ik me financiële overvloed voor, werk dat ik leuk vind, veel te reizen en zelf de dag in te vullen zoals ik dat wil..

 

 

Wat is iets wat je altijd al hebt gewild, iets wat je jezelf altijd hebt zien doen, iets waar je uren over zou kunnen praten? Waar word je enthousiast van?

Hoe ziet jouw IDEALE leven eruit? Als geld geen factor was, wat voor leuk werk / bellen zou je dan doen? Waar zou je wonen? Met wie zou je zijn?

Tips:

  • zorg ervoor dat het iets is dat je echt wilt, niet iets waarvan je denkt dat je het zou moeten willen
  • je hebt geen reden nodig om het te willen; alleen dat je het gewoon wilt, is reden genoeg voor jou om het te hebben of het te ervaren
  • de opwinding die je voelt als je erover nadenkt, is een aanwijzing dat het iets is waar je ware zelf naar verlangt en dat het de bedoeling is dat je het manifesteert.

"JE BENT EEN LEVENDE MAGNEET. WAT JE AANTREKT IN JE LEVEN IS IN HARMONIE MET JE DOMINANTE GEDACHTEN." BRIAN TRACY

Nadat je een paar dingen hebt opgeschreven die je wilt manifesteren, schrijf je ernaast op hoe je je zult voelen nadat ze allemaal zijn gematerialiseerd. Dit is belangrijk omdat je dit gevoel elke keer dat je aan je droom denkt, wilt oproepen. Emoties de manifestatie.

 

2. VOEL HET TOT STAND KOMEN

Visualisatie is een beetje een verkeerde benaming. Sommigen van ons kunnen gemakkelijk beelden in onze geest zien en anderen niet. Gelukkig is dit niet wat nodig is in visualisatie. Het is veel meer een op gevoel gebaseerde activiteit.

Visualiseren is extreem krachtig. Je geest gebruiken om een toekomstige uitkomst te zien en te voelen, nodigt letterlijk de essentie van dat ding uit in je ervaring. Nogmaals, zien is niet waar de kracht ligt, maar in het gevoel. Als je bijvoorbeeld een bepaald soort huis  wilt bezitten, is het voelen hoe je je zou voelen als je het had, wat visualisatie is.

Dit is wat ik doe: elke avond voordat ik in slaap val, besteed ik een paar minuten aan het bedenken van alleen het eind resultaat van wat ik wil manifesteren. Als ik succes wil met mijn bedrijf, visualiseer ik boekingen voor mijn energetische sessies op mijn telefoon, nieuwe e-mail aanvragen die binnenkomen of veel feedback van cliënten over de positieve veranderingen in hun leven. Ik stel me voor dat ik opgewonden mijn partner dan bel en hem mijn goede nieuws vertel. Ik voel de opwinding en waardering van al die dingen die gebeuren.

Wanneer je dit doet voordat je in slaap valt, druk je dit beeld in je onderbewustzijn in, in feite opnieuw trainen wat het waarneemt als je realiteit. Zodra je onderbewustzijn een beeld waarneemt waarvan je denkt dat het je realiteit is (en het duurt niet lang), zul je letterlijk beginnen te  ervaren dat je realiteit verschuift.

Enkele tips bij het visualiseren: probeer niet te achterhalen hoe het gaat gebeuren; zie gewoon duidelijk in je geest dat je hebt of doet wat je wilt ervaren. Laat jezelf echt gaan met de "fantasie", laat jezelf de emoties VOELEN die je zou hebben.

Voel hoe je je zou voe len als het zich nu zou manifesteren. Zou je je extatisch voelen? Verbaasd? Vrij? Overvloedig? Volleerd? Succesvol?  Voel dat gevoel nu en maak er een prioriteit van om dat gevoel minstens één keer per dag op te roepen.

Ik ben momenteel bezig met het creëren van een werkbladbundel "Wet van Aantrekking" waarin o.a een visualisatiedagboekblad zit dat je kunt invullen voor elke intentie die je wilt manifesteren en vervolgens elke avond kunt lezen. Dit helpt mij omdat ik snel word herinnerd aan hoe ik me zal voelen en het helpt me gefocust te blijven op het eindresultaat, in plaats van hoe het tot stand zal komen.

Je ego zal zeker proberen uit te zoeken hoe het zou kunnen gebeuren en als het geen weg kan zien, zal het ofwel geloven dat het onmogelijk is of dat het een hoop werk zou zijn. Negeer je goedbedoelende maar op realiteit gebaseerde ego.

Wanneer je visualiseert, trek je letterlijk de droom uit de ethers en in je fysieke realiteit. Het universum / je onderbewustzijn maakt het echt niet uit of wat je je voorstelt "echt" is of niet, het reageert gewoon op de beelden en emoties die je naar buiten brengt.

En als je een echt geweldige baan vibreert waar je gewoon absoluut van houdt, zelfs terwijl je ondertussen naar een baan gaat die je niet echt leuk vindt, is het de wet dat je de realiteit zult ontvangen dat je trilt.

Net als de wet van de zwaartekracht werkt de wet van aantrekking hoe dan ook en is het niet bevooroordeeld. Het zal je ook de realiteit van een waardeloze baan blijven sturen als dat is waar je dag in dag uit voortdurend bij stilstaat.

 

 

Dus begin je verbeelding in je voordeel te gebruiken en sta stil bij dingen die je eigenlijk wilt, terwijl je je er goed bij voelt

 

3. GELOOF DAT HET ONDERWEG IS

Vervang 'Ik zal het geloven als ik het zie' door 'Ik zal het zien als ik het geloof'.

De meesten van ons geloven alleen dat wat voor ons ligt de realiteit is, terwijl werkelijk alles energie is en alles verandert in overeenstemming met de manier waarop we onze realiteit voelen en waarnemen, en het kan snel veranderen.

Om je intentie in wat we kennen als realiteit te brengen, geloof je dat het al op je wacht. Het Universum zal dan beginnen met het regelen van mensen en omstandigheden om het naar je toe te brengen. Zie het niet als in de toekomst, maar weet gewoon dat het al van jou is en dat het onderweg is.

 

Toen ik wilde geloven dat geld onderweg was naar mij, schreef ik geld bevestigingen op "post it's" en plakte ze op mijn badkamerspiegel, onze koelkast en andere willekeurige plaatsen waar ik elke dag naar kijk. Het voelde in het begin gek en mijn bewuste geest bleef zeggen: "Eh nee, geld is NIET onderweg, je heb net je goedbetaalde baan opgezegd om voor jezelf te gaan werken en er is nog geen inkomen.dus alsjeblieft, stop met jezelf voor de gek te houden."

Maar zodra je een bericht genoeg keren ziet, begint het "echt" te voelen. Je her programmeert je onderbewustzijn om het te accepteren en het begint het wel als jouw realiteit te accepteren.

Je hebt gevoeld en geloofd dat het van jou is, en rust in die plaats van verwachting dat het Universum ervoor zorgt.

 

"ZODRA JE EEN BESLISSING NEEMT, SPANT HET UNIVERSUM SAMEN OM HET TE LATEN GEBEUREN." RALPH WALDO EMERSON

Zelfs als je wordt meegezogen in de huidige realiteit, sla jezelf er dan niet over op. Als je één keer per dag visualiseert en in de gevoelsplaats ervan komt,zalhet zich uiteindelijk manifesteren. Ik zeg dit omdat te veel mensen zich zorgen maken over hun negatieve denken, wat normaal is.

Je momenten van bevestigende gedachte en optimisme tijdens je visualisatiebeoefening zenden die energietrillingen op een krachtige manier uit.

 

4. OEFEN WAARDERING DAGELIJKS

Abraham Hicks stelt vaak dat als waardering het enige was dat we beoefenden, het genoeg zou zijn om een buitengewoon leven te creëren.

Ik oefen waardering tijdens mijn visualisatiepraktijk. Ik begon met het bedenken van 10 dingen uit mijn dag of uit mijn leven in het algemeen waar ik zo dankbaar voor was.

Toen ik voor het eerst de de wet van aantrekkking begon te beoefenen, was ik net voor mezelf begonnen en kostte het me erg veel moeite om klanten aan te trekken waardoor ik me normaal gesproken alleen maar voor schaamde als ik eraan dacht. Dus als ik dacht aan mijn 10 dingen waar ik één keer per dag dankbaar voor was, herinner ik me (zelfs tot tranen aan toe)  met een gevoel van waardering dat mijn gezin ondanks de onzekere financiële situatie volledig achter me stond en in me bleef geloven en bleef zeggen dat ik mijn droom NOOIT mocht opgeven.

Er zijn zoveel dingen om waardering voor te hebben. De basis is stromend water, de zon die elke dag opkomt, ons lichaam die ons laat ademen zonder dat we daarover hoeven na te denken, onze bedden en een dak boven ons hoofd. We kunnen zelfs terugdenken aan toen we kinderen waren en alle dingen die voor ons werden gedaan. Iemand verschoonde je luiers, voedde je en bood onderdak aan je. Zelfs als je een waardeloze dag hebt gehad, kun je waardering voelen voor dingen die in het verleden zijn gebeurd (extra punt voor het voelen van waardering voor dingen die zich nog niet hebben gemanifesteerd).

 

Je kunt ook denken aan dingen die gedurende je dag zijn gebeurd en waar je van hield. Was je koffie heerlijk? Wat voor mooi weer? Voelde je liefde voor iemand? Heb je iets gekregen? Heb je genoten van een moment van openbaring, stilte, schoonheid, vreugde?

Er zijn eindeloze dingen om dankbaar voor te zijn, en wanneer je er een gewoonte van maakt om een houding van dankbaarheid te hebben,kom je in overeenstemming met wie je in werkelijkheid bent. En dat is krachtig spul.

 

HOE DE WET VAN AANTREKKING TE GEBRUIKEN VOOR SPECIFIEKE VERLANGENS

Soms willen we in specifieke richtingen in ons leven bewegen en willen we onze focus en aandacht opschonen rond wat het ook is dat onze geest bezighoudt.

We kunnen bepaalde manifestaties versnellen wanneer we ons er op een positieve manier op richten. Het is echter belangrijk om te onthouden dat we ons niet te veel hoeven te concentreren. Een paar minuten per dag is alles wat nodig is.

Hier zijn mijn tips voor het gebruik van de wet van aantrekking voor specifieke verlangens.

 

1. JE WELZIJN VERBETEREN

 

 

Of je nu je mentale gezondheid of je fysieke gezondheid wilt verbeteren, je kunt dit doen met behulp van de kracht van aantrekkingskracht. Het enige dat nodig is, is om de staat (gezondheid) die je wilt bezetten te laten trillen.

Wanneer je in kaart brengt wat je wilt manifesteren, maak dan duidelijk hoe je je precies wilt voelen. Als je een meer pijnvrij lichaam wilt aantrekken, welke emoties zou je dan nu voelen als je wens direct in vervulling zou gaan.  Zou je opluchting, vrijheid of misschien vreugde voelen?

Als het je geestelijke gezondheid is die je wilt verbeteren, wat is dan de mentale toestand waarin je het grootste deel van de tijd zou willen zijn? Hoe zou je je voelen en gedragen in die gewenste mentale toestand?

Voor een paar minuten per dag, als je in je gewenste staat van zijn kunt stappen en kunt voelen hoe het zou voelen, zal je beginnen te verschuiven naar een nieuwe realiteit waar die staat je dominante manier van zijn is.

Ons bewustzijn is als een zaklamp en alles waar we het op schijnen, wordt geanimeerd. Laat je licht schijnen op de foto die je geanimeerd wilt hebben. Een gezond, levendig lichaam?  en voel hoe je je zou voelen als je dat lichaam nu zou hebben. ? Het is van jou als je er klaar voor bent.

 

2. HET MANIFESTEREN VAN EEN LIEFDEVOLLE RELATIE

Veel mensen vragen naar het vinden van liefde met behulp van de wet van aantrekking of hoe zu hun huidige relaties kunnen verbeteren. Ik heb veel plezier gehad in het manifesteren op dit gebied met vallen en opstaan! 

Twee dingen ben ik gaan beseffen:

1) Ik moet mezelf geven wat ik van anderen wil ontvangen

2) Ik kan die liefdevolle relatie voelen zonder het te hebben

Ik ben ruim 14 jaar samen met mijn partner en het is één lange les in zelf liefde geweest. Lang omdat het moeilijk is geweest om mezelf los te maken van de maatschappelijke conditionering dat mijn partner verantwoordelijk is voor hoe ik me wil voelen.

Of je nu single bent of een relatie hebt, je moet absoluut duidelijk krijgen hoe je je wilt voelen en wat jouw gelukkig maakt in een relatie. Vaak vluchten we weg uit een bestaande relatie omdat we de ander de schuld geven van het niet gelukkig zijn.. maar wanneer je jezelf afhankelijk blijft opstellen dat het gedrag van anderen bepaald of je wel of niet gelukkig bent, zul je altijd weer eenzelfde soort relatie creëren (ook al is het met een ander persoon) als de relatie waaruit je "gevlucht" bent.

Wanneer je vervolgens je visualisatieoefeningen doet, breng je deze emoties naar voren en zwem je erin alsof ze een oceaan om je heen zijn.

Laat jezelf fantaseren zonder je slecht te voelen dat je het momenteel niet hebt, wat de meeste mensen doen. Ze denken na over wat ze willen en draaien zich dan om en denken "Maar ik ben al te oud" of "Mijn partner houdt niet zo van me" of "Mijn partner zou nooit zo zijn".

Je bent je ware liefde en je manifesteert liefde door lief te hebben en jezelf te geven wat je wilt voordat iemand anders dat doet. Laat dit een leuk spel zijn en kijk wat er in je realiteit begint te verschijnen.

 

 

3. FINANCIËLE OVERVLOED AANTREKKEN

Het manifesteren van geld en overvloed kan voor veel mensen ontmoedigend zijn vanwege de mate waarin ons is geleerd dat deze dingen op de een of andere manier inherent slecht zijn of dat het alleen naar ons toe kan stromen door middel van het hebben van diploma's, een goed betaalde baan of hard werken. Niets is echter minder waar. 

Overvloed is ieders geboorterecht. Het wil naar je toe stromen, en het enige dat het tegenhoudt zijn je oude bestaande overtuigingen erover. De meesten van ons voelen zich comfortabel in een bepaalde inkomensgroep. Als we eruit stappen, verliezen we dan vrienden? kunnen we wel rondkomen van het naleven van onze droombaan en zal die droombaan wel op ons pad komen? allemaal op angst gebaseerde gedachten die ons juist tegen houden het droomleven en financiële onafhankelijkheid te realiseren waar we recht op hebben. 

"OVERVLOED IS EEN GEMOEDSTOESTAND, MEER DAN EEN WEERSPIEGELING VAN RIJKDOM." JUDITH ORL

Juist het durven naleven van je dromen, het volgen van je innerlijke intuïtie en uit je comfortzone stappen brengt juist meer overvloed op ons pad dan wanneer we uit angst vasthouden aan hetgeen we hebben.

Het opschrijven en afplakken van post-its van overvloed door het huis  diende ook als een visuele herinnering aan mijn nieuwe gewenste staat van zijn. Het voelt in het begin gek, maar na verloop van tijd begint het normaal te voelen en als een "duh!" gedachte. Natuurlijk ben ik er in overvloed!

Denk na over een reeks gewenste inkomens die je wilt aantrekken. Voel en denk na over hoe je zou zijn en wat je zou doen met dat niveau van overvloed. Laat het ten slotte los op het universum en geniet van je dag, wetende dat het zijn weg naar jou vindt.

Mocht je moeite hebben met het loslaten van oude gewoontes en denkpatronen mbt het creëren van overvloed op welk gebied dan ook, kijk dan eens bij mijn aanbod en voel of een Access Bars  sessie  jou wellicht hierbij zou kunnen helpen.