Hoi... Ik ben Jill, Ik ben 45 jaar en ik woon samen met mijn partner Remco, onze 2 kinderen Sam & Dex en ons hondje Soof in Venlo.

Ik werk met ontzettend veel plezier als mindfullness & vitaliteit coach binnen mijn eigen ZZP onderneming Nature's Power.

De naam Nature's Power heb ik bewust gekozen omdat ik graag sport en dan met name buiten in de natuur. Dit geeft mij direct de focus en energie waar ik blij van wordt,

Mijn visie op onze gezondheid is holistisch. Dat wil zeggen dat lichaam & geest onlosmakelijk met elkaar in verbinding staan en  lichamelijke klachten van invloed kunnen zijn op onze mentale gezondheid en andersom. 

Als coach ondersteun ik mensen om zichzelf weer in hun mentale en fysieke kracht te zetten (en behouden) waarbij Ik veelal gebruik maak van de methoden & technieken van Access Consciousness. Meer info hierover vind je hier

Naast het aanbod van Access Consciousness biedt ik ook vitaliteits metingen & consulten aan waarbij ik werk met de Multiscan Fit apparatuur. De Multiscan is een geavanceerd hightech medisch gecertificeerd meetinstrument om snel, eenvoudig & betrouwbaar jouw functionele gezondheidsstatus in kaart te brengen. Het meet oa je lichaamssamenstelling, de circulatie bloedsomloop, de microcirculatie, het stress- en ontspanningsgehalte, de wervelkolom en het voedingspatroon gemeten. De Multiscan geeft snel inzicht  in de fysieke, mentale en emotionele gezondheid van de desbetreffende persoon.Een meer gedetailleerde uitleg qua inhoud van de vitaliteit meting vindt je hier.

De afgelopen jaren heb ik al heel wat anderen mogen helpen groeien. Meestal bij energietekort, vermoeidheid en burn-out en bij het oplossen van andere klachten die daar het gevolg van zijn. Ik wordt er het meest blij van wanneer ik de levensvreugde en sprankeling in iemands ogen weer zie terugkomen.

 Ik werk eclectisch en intuïtief,  en ben me altijd bewust van wat ik wanneer en hoe doe, met welk effect. Ik help jou bewust jouw persoonlijke veranderproces sturen naar jouw gewenste doelen, loop een stukje met je mee en help je jouw persoonlijke hulpbronnen en succesfactoren vinden.

Loop jij met (mentale of fysieke) klachten rond en zou je graag hulp krijgen om deze te laten transformeren  en spreekt mijn verhaal jou aan?  neem dan gerust vrijblijvend contact met mij  op om te ontdekken wat ik voor je kan betekenen.