Hoi... Ik ben Jill, Ik ben 46 jaar en ik woon samen met mijn partner Remco en onze 2 kinderen Sam & Dex in Venlo.

Ik werk met ontzettend veel plezier als Energetisch & Mindfulness coach binnen mijn eigen ZZP onderneming Nature's Power.

De naam Nature's Power heb ik bewust gekozen omdat ik graag sport en dan met name buiten in de natuur. Dit geeft mij direct de focus en energie waar ik blij van wordt.

Qua leefstijl geloof ik in de "Law of attraction". Dat datgeen wat je denkt, voelt en gelooft zich ook daadwerkelijk manifesteert in je realiteit. . Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn "mooiste" leven kan leven mits je daarvoor kiest. Leven volgens de "LOA" wordt steeds populairder en op basis van mijn eigen ervaring en de ervaring met mijn klanten weet ik, dat je alles in je hebt om te zijn wie je werkelijk bent, je hart te volgen, je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld. Je hoeft alleen te (her)ontdekken wie je diep van binnen bent, en je angsten te overwinnen.

Mijn passie is anderen inspireren zichzelf  in hun mentale en fysieke kracht te zetten zodat ook zij weer volledig terugkomen bij henzelf en leren  (her)ontdekken wat ze daadwerkelijk willen in hun leven en ze hun dromen echt kunnen gaan realiseren.

De eerste stap is het opruimen & loslaten van patronen, oude denkwijzen en geloofsovertuigingen die je in heel je leven hebt opgebouwd (opgelegd door de maatschappij, familie, vrienden, school, het nieuws etc)  zodat er ruimte gemaakt wordt voor nieuwe keuzes en mogelijkheden in je leven. Je bent dan weer in staat te handelen vanuit je hart & gevoel in plaats vanuit je denken...je hoofd.

Zie het maar als het opschonen van de harde schijf van je computer. Alles wat weg mag mag eraf en maakt plaats voor nieuwe dingen die je erop wilt hebben. Om oude geloofsovertuigingen en patronen los te laten en voorgoed op te ruimen maak ik graag gebruik van de energetische methoden & technieken van Access Consciousness. Meer info hierover vind je hier

De afgelopen jaren heb ik al heel wat anderen mogen helpen groeien. Meestal bij energietekort, het niet meer weten wat je wilt in het leven, bij (over)vermoeidheid, depressie en burn-out en bij het oplossen van andere (lichamelijke & mentale) klachten die daar het gevolg van zijn. Tevens vergroten de sessies je bewustwording op een snelle, prettige en zeer effectieve manier.

Loop jij met (mentale of fysieke) klachten rond en zou je graag hulp krijgen om deze te laten transformeren  zodat ook jij je mooiste leven kunt gaan leven?   neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.